Verwacht

Kleurenpalet

Onze zeer ruime keuze in Zerres broeken (in uni verkrijgbaar in een korte-, normale- en zelfs de extra lange lengte!) of prints in diverse variaties in bloemen-, ornamentele- en grafische prints laten zich stijlvol combineren met jasjes van comfortabele jersey materialen en stoere pullovers en vesten.

Middellaan Mode laat zien welke kleuren je komende herfst gaat tegenkomen. Met een prachtig palet aan kleurrijke herfsttinten brengen wij de collectie volop onder de aandacht. Het is een seizoen van warme en sprekende kleuren, altijd een succes bij Middellaan Mode!

Het thema “Check it out” draait om heldere kleuren: violet en magenta met rood varianten in combinatie met berber, camel en zwart. Geprinte gebrushte breisels, comfortabel omdat het licht is in gewicht. Kleurrijke fijne maar ook grove bouclé’s, jacquards in zowel harige garens als in structuur. Geprint of tweekleurig gebreid. Verder zien we natuurlijk ook 100% Merino wol. Deze dessins gaan in de mix met vervaagde bloemen, bloem-jacquards, subtiele ruiten en rustige mini graphics.

Het kleurthema “Prisma Power” met tinten van saliegroen tot emeraldgroen in combinatie met purpertinten, ivoor, bruin en marineblauw brengt je in de mood voor de herfst. Grafische dessins zien we terug in de prints en jacquard breisels. Dit seizoen wel met een eigentijdse draai. Ook hier spelen we met dessins in kunstzinnige verfstrepen en grote verfbloemen, geprinte breisels en vervaagde structuur prints.

In het “Pretty in pink” thema zien we diverse magenta tinten gecombineerd met violet tinten, marine, antraciet en zwart. Actueel voor komende herfst zijn de ikat (bloemachtige) en aztek dessins zowel in prints als in gebreide jacquards. Verder zien we multicolour bouclé naast zacht harige of gladde breisels, frisse 3-kleurige jacquards en gaan we ook diverse kabelbreisels.

Laat je inspireren… De nieuwe herfstcollectie ziet er geweldig uit!

Winkelwagen
Scroll naar boven