Verwacht

Kleurenpalet

Onze zeer ruime keuze in Zerres broeken (in uni verkrijgbaar in een korte-, normale- en zelfs de extra lange lengte!) of prints in diverse variaties in bloemen-, ornamentele- en grafische prints laten zich stijlvol combineren met jasjes van comfortabele jersey materialen en stoere pullovers, vesten, shirts en polo’s.

Middellaan Mode laat zien welke kleuren je dit seizoen gaat tegenkomen. Met een prachtig palet aan kleurrijke voorjaarstinten brengen wij de collectie volop onder de aandacht. Het is een seizoen van warme en sprekende kleuren, altijd een succes bij Middellaan Mode!

Het thema “East Coast Chic” draait om heldere kleuren: royal blue en azuur met rood varianten in combinatie met marine en wit. Geprinte breisels, comfortabel omdat het licht is in gewicht. Kleurrijke fijne jacquards zowel in bandjesgaren als in structuurbreisels. Geprint of tweekleurig gebreid. Verder zien we natuurlijk ook katoenen polo’s met een vleugje elastaan in uni en dessins. Deze dessins gaan in de mix met vervaagde bloemen, bloem-jacquards, subtiele streepjes en rustige mini graphics.

Het kleurthema “Birds of Paradise” met tinten van saliegroen tot limegroen in combinatie met aquatinten, wit, zand en koraal brengt je in de mood voor het voorjaar. Grafische dessins zien we terug in de prints en jacquard breisels. Dit seizoen wel met een eigentijdse draai. Ook hier spelen we met dessins in kunstzinnige verfstrepen en grote verfbloemen, geprinte breisels en vervaagde structuur prints.

In het “Out of Africa” thema zien we diverse magenta tinten gecombineerd met fuchsia tinten, orange, zand, bruin en zwart. Actueel voor komende zomer zijn de ikat (bloemachtige) en aztek dessins zowel in prints als in gebreide jacquards.

Laat je inspireren… De nieuwe voorjaarscollectie ziet er geweldig uit!

Winkelwagen
Scroll naar boven